WhatsApp'ta kanal güncellemeleri nasıl paylaşılır? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

WhatsApp'ta kanal güncellemeleri nasıl paylaşılır? - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

2

Güncellemeniz hazır olduğunda gönderilen simgesine dokunun

FacebookheyecanLinkedIn

makalenin sonu



genel-9

Güncellemeler sekmesinde kanalınızı bulup dokunun ve açın

Kanal güncellemeleri nasıl paylaşılır?

  • Güncellemeler sekmesinde kanalınızı bulup dokunun ve açın Bu Instagram benzeri özellik başlangıçta belirli bölgelerde pilot olarak uygulandı ve başarılı bir şekilde karşılanmasının ardından geçen hafta dünya çapında kullanıma sunuldu Ekleyebilirsin:
      • Biçimlendirme: Altı çizili, kalın veya üstü çizili gibi biçimlendirmeler ekleyebilirsiniz Güncellemeler her zaman kanalınızdan paylaşılır ve takipçileriniz adınızı veya telefon numaranızı görmez

        Yazılı bir güncelleme oluşturun

    3


    Naber yakın zamanda Hindistan’da Kanallar özelliğini tanıttı

  • Emojiler: WhatsApp’ta emoji seçim menüsünü açmak için dokunun veya emoji eklemek için telefonunuzun klavyesindeki emoji düğmesini kullanın

    Güncellemeler, kişisel sohbetlerinizden ve aramalarınızdan uzakta, uygulamanın ayrı bir sekmesinde görünür

    * Kanalınızı takip etmeyen kişiler – Kanalınızın 30 günlük güncelleme geçmişini herkes görebilir Şirkete göre WhatsApp Kanalları, önemli güncellemeleri almanın basit, güvenilir ve özel bir yolunu sunuyor

    * WhatsApp – kanal güncellemeleri Kanal Yönergelerine göre incelenir

  • Bağlantılar: Güncellemenize bir bağlantı ekleyin; bu bağlantı, mevcut olduğunda içeriğin önizlemesi ve bir resimle birlikte görünecektir

adımlar

1 Bazı özellikler WhatsApp sohbetlerine tanıdık gelse de kanal güncellemeleri bir sohbetten ziyade tek yönlü bir yayındır

Güncellemeleri kanalınız üzerinden paylaşmak, arkadaşlarınıza ve ailenize mesaj göndermek için halihazırda WhatsApp’ı kullanma şeklinize benzer, ancak aralarında önemli farklar vardır

Güncellemeleriniz herkese açık

Paylaştığınız her şeyin herkese açık olduğunu ve aşağıdaki kişiler tarafından görülebileceğini unutmayın:

* Tüm takipçiler – Takipçiler, başından beri paylaşılan tüm kanal güncellemelerini görebilir